Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Semințele sunt somnoroase

Cod produs: 9789731497778
Colecție: Magia naturii
Fără stoc
Preț special 12,25 lei Preț standard 24,50 lei
DESCRIERE

Semințele sunt somnoroase face parte din colecția enciclopediilor despre natură semnate de Dianna Hutts Aston și artistic ilustrate de Sylvia Long. De la minusculele semințe de sequoia până la cele uriașe ale cocotierilor, de la cele vărgate de floarea-soarelui până la inimile-de-mare ascunse în păstăi, o incredibilă varietate de semințe sunt prezentate aici în toată splendoarea lor. O carte despre natură unică, plină de curiozități ce vor îmbogăți cultura generală a celor mici!


Semințele sunt somnoroase face parte din celebra colecție Magia naturii și conține ilustrații deosebite, pentru a dezvolta simțul estetic al copilului, în timp ce își va îmbogăți cultura generală, citind despre lucrurile uimitoare ale lumii înconjurătoare. 


Seria Magia naturii este o colecție de enciclopedii pentru copii scrise de Dianna Hutts Aston și ilustrate de Sylvia Long. Elegante, artistice și delicate, cărțile despre natură din această colecție oferă o multitudine de informații pentru cultura generală a copiilor, ceea ce le face să fie citite cu același interes și la școală, și seara acasă, înainte de culcare.



Din colecția Magia naturii fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 4 - 10
Format 165 x 210
Număr pagini 40
Autor Diana Hutts Aston
Ilustrator Sylvia Long
Abilități Geografie  Natură și ecologie Simț estetic
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Semințele sunt somnoroase
Rating-ul tău
Rating:
%