Comenzile din perioada 3-5 iunie vor fi expediate începând cu 6 iunie

L-V: 8-17

Ouăle sunt tăcute

Cod produs:9789731497761
Colecție:Magia naturii
Fără stoc
24,50 lei
DESCRIERE

Ouăle sunt tăcute face parte din colecția enciclopediilor despre natură semnate de Dianna Hutts Aston și artistic ilustrate de Sylvia Long. De la micuțele ouă ale păsării colibri la cele uriașe ale struțului, de la ouăle ovale ale buburuzei la cele cilindrice ale rechinului-pisică, de la ouăle gelatinoase ale broaștei la cele fosilizate de dinozaur, o incredibilă varietate de ouă sunt celebrate în toată splendoarea lor. Lumea vie nu a fost nicicând mai fascinantă!


Ouăle sunt tăcute face parte din celebra colecție Magia naturii și conține ilustrații deosebite, pentru a dezvolta simțul estetic al copilului, în timp ce își va îmbogăți cultura generală, citind despre lucrurile uimitoare ale lumii înconjurătoare. 


Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 10 ani. Seria Magia naturii este o colecție de enciclopedii pentru copii scrise de Dianna Hutts Aston și ilustrate de Sylvia Long. Elegante, artistice și delicate, cărțile despre natură din această colecție oferă o multitudine de informații pentru cultura generală a copiilor, ceea ce le face să fie citite cu același interes și la școală, și seara acasă, înainte de culcare.Din colecția Magia naturii fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată10 - 10
Format165 x 210
Număr pagini40
AutorDiana Hutts Aston
IlustratorSylvia Long
LingvisticeDezvoltarea limbajului
Abilități Geografie  Natură și ecologie Dezvoltarea limbajului Simț estetic
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Ouăle sunt tăcute
Rating-ul tău
REVIEW-URI
de la Mire
20-10-2021 10:00
Recomand
100% of 100
O carte cu ilustrații foarte captivante și cu o poveste fantastică. Cel mic o adora
Rating:
100%