Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Cuiburile sunt gălăgioase

Cod produs: 9789731497792
Colecție: Magia naturii
Fără stoc
Preț special 12,25 lei Preț standard 24,50 lei
DESCRIERE

Cuiburile sunt gălăgioase este o eciclopedie pentru copii, semnată de Dianna Hutts Aston și artistic ilustrată de Sylvia Long. Cartea îi familiarizează pe cei mici cu cele mai diverse și gălăgioase cuiburi! De la minusculele cuiburi ale păsării colibri poreclite „zâna albinelor” până la cuiburile suprapuse ale găinușei de gunoi, ni se prezintă o varietate incredibilă de culcușuri, în toată splendoarea lor. O carte despre natură unică, plină de curiozități ce vor îmbogăți cultura generală a copiilor!


Cuiburile sunt gălăgioase face parte din celebra colecție Magia naturii și conține și ilustrații deosebite, pentru a dezvolta simțul estetic al copilului, în timp ce își va îmbogăți cultura generală, citind despre lucrurile uimitoare ale lumii înconjurătoare. 


Seria Magia naturii este o colecție de enciclopedii pentru copii scrise de Dianna Hutts Aston și ilustrate de Sylvia Long. Elegante, artistice și delicate, cărțile despre natură din această colecție oferă o multitudine de informații pentru cultura generală a copiilor, ceea ce le face să fie citite cu același interes și la școală, și seara acasă, înainte de culcare.Din colecția Magia naturii fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 4 - 10
Format 165 x 210
Număr pagini 40
Autor Diana Hutts Aston
Ilustrator Sylvia Long
Abilități Natură și ecologie Știinte Simț estetic
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Cuiburile sunt gălăgioase
Rating-ul tău
Rating:
%
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI
 1. Ferma
  Ferma
  Rating:
  100%
  Preț special 34,50 lei Preț standard 69,00 lei
 2. Animale
  Animale
  Preț special 7,45 lei Preț standard 14,90 lei
 3. Sub mări
  Sub mări
  Preț special 34,50 lei Preț standard 69,00 lei