EduKit

Omul și mediul înconjurător. Kit educativ pentru preșcolari

. 00 lei 135

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Kit de învățare cu activități pentru preșcolari, potrivit acasă și la grădiniță.


Conține 34 de postere și 120 de flashcarduri, precum și un ghid cu sugestii de activități ce vor da de lucru preșcolarilor și acasă, aceștia ocupându-și timpul liber într-un mod educativ, amuzant și interactiv!


Setul de activități poate fi folosit atât de părinți, cât și de educatori și propune metode pentru a ajuta preșcolarii să înțeleagă mai bine mediul înconjurător, primele noțiuni de geografie, astronomie sau anatomie!


Kitul este esențial pentru: recunoașterea fenomenelor naturii • introducerea primelor noțiuni de geografie și astronomie • explicarea curgerii timpului • ilustrarea primelor noțiuni despre corpul omenesc • identificarea mijloacelor de transport și a semnelor de circulație • însușirea regulilor de educație sanitară și ecologică.


Folosind aceste carduri, copilul își va stimula creativitatea, va învăța lucruri esențiale despre igienă și își va dezvolta limbajul. Setul face parte din colecția EduKit și este dedicat copiilor de 3-6 ani.
Colecția EDUKIT, special dedicată dezvoltării preșcolarilor, a apărut din nevoia de a oferi părinților, dar și cadrelor didactice resurse educaționale utile, educative, relevante, riguros documentate și bine ilustrate, care să slujească drept instrumente pentru nenumărate activități. Fiecare gentuță conține flashcarduri, postere și o carte de prezentare, cu sugestii de activități care se pot face în timpul liber, deopotrivă acasă și la grădiniță.Din colecția EduKit fac parte:

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: mapa
ISBN: 9789731498454
Format: 270 x 390 x 55 mm
Colecție:

EduKit

Abilități: Creativitate Deprinderea igienei Științe  Geografie  Natură și ecologie Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Omul și mediul înconjurător. Kit educativ pentru preșcolari

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs