EduKit

Științe naturale. Kit educativ pentru preșcolari

. 00 lei 135

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Kit de învățare cu activități pentru preșcolari, potrivit acasă și la grădiniță. 


Conține 30 de postere și 120 de flashcarduri, precum și un ghid cu sugestii de activități. Materialele educative pot fi folosite atât de părinți, în timpul liber de acasă, cât și de educatori.


Setul de resurse educaționale propune metode amuzante și interactive pentru a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine natura, clasele de viețuitoare, și să facă primii pași în lumea științelor naturale.


Kitul este esențial pentru: recunoașterea animalelor • asocierea viețuitoarelor cu mediul lor de viață • diferențierea între clasele de animale • identificarea plantelor • clasificarea fructelor și legumelor în funcție de anotimp • înțelegerea ciclurilor de viață.


Kitul îl va ajuta pe copil să își dezvolte limbajul, să descopere lucruri fascinante despre animale, legume și fructe și să își îmbunătățească capacitatea de concentrare și atenția. Setul face parte din colecția „EduKit” și este dedicat copiilor de 3-6 ani.
Colecția EDUKIT, special dedicată dezvoltării preșcolarilor, a apărut din nevoia de a oferi părinților, dar și cadrelor didactice resurse educaționale utile, educative, relevante, riguros documentate și bine ilustrate, care să slujească drept instrumente pentru nenumărate activități. Fiecare gentuță conține flashcarduri, postere și o carte de prezentare, cu sugestii de activități care se pot face în timpul liber, deopotrivă acasă și la grădiniță.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Comunicare și dezvoltare personală. Kit eudacativ pentru preșcolari • Omul și mediul înconjurător. Kit educativ pentru preșcolari • Matematică și abilități numerice. Kit educativ pentru preșcolari

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: mapa
ISBN: 9789731498447
Format: 270 x 390 x 55 mm
Colecție:

EduKit

Abilități: Animale  Legume și fructe Dezvoltarea limbajului Concentrare și atenție
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Științe naturale. Kit educativ pentru preșcolari

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs