Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Științe naturale. Kit educativ pentru preșcolari

Cod produs:9789731498447
Colecție:Edukit
Fără stoc
135,00 lei
DESCRIERE

Kit de învățare cu activități pentru preșcolari, potrivit acasă și la grădiniță. 


Conține 30 de postere și 120 de flashcarduri, precum și un ghid cu sugestii de activități. Materialele educative pot fi folosite atât de părinți, în timpul liber de acasă, cât și de educatori.


Setul de resurse educaționale propune metode amuzante și interactive pentru a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine natura, clasele de viețuitoare, și să facă primii pași în lumea științelor naturale.


Kitul este esențial pentru: recunoașterea animalelor • asocierea viețuitoarelor cu mediul lor de viață • diferențierea între clasele de animale • identificarea plantelor • clasificarea fructelor și legumelor în funcție de anotimp • înțelegerea ciclurilor de viață.


Kitul îl va ajuta pe copil să își dezvolte limbajul, să descopere lucruri fascinante despre animale, legume și fructe și să își îmbunătățească capacitatea de concentrare și atenția. Setul face parte din colecția „EduKit” și este dedicat copiilor de 3-6 ani.
Colecția EDUKIT, special dedicată dezvoltării preșcolarilor, a apărut din nevoia de a oferi părinților, dar și cadrelor didactice resurse educaționale utile, educative, relevante, riguros documentate și bine ilustrate, care să slujească drept instrumente pentru nenumărate activități. Fiecare gentuță conține flashcarduri, postere și o carte de prezentare, cu sugestii de activități care se pot face în timpul liber, deopotrivă acasă și la grădiniță.Din colecția EduKit fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 6
Format270 x 390 x 55
Număr paginimapa
LingvisticeDezvoltarea limbajului
Abilități Concentrare și atenție Animale  Legume și fructe Dezvoltarea limbajului
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Științe naturale. Kit educativ pentru preșcolari
Rating-ul tău
Rating:
%