Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Comunicare și dezvoltare personală. Kit educativ pentru preșcolari

Cod produs:9789731498430
Colecție:Edukit
Fără stoc
135,00 lei
DESCRIERE

Kit de învățare cu activități pentru preșcolari, potrivit atât pentru acasă, în timpul liber, cât și la grădiniță.


Conține 35 de postere și 119 flashcarduri, precum și un ghid cu texte literare și sugestii de activități. Materialele educative pot fi folosite atât de părinți, cât și de educatori. Preșcolarii vor reține, exersa și învăța cu ușurință alfabetul și citirea.

Setul de resurse educaționale îi va ajuta pe cei mici să ințeleagă mai bine comunicarea, si vor contribui la dezvoltarea preșcolarului.


Kitul este esențial pentru: învățarea alfabetului • deprinderea citirii • dezvoltarea limbajului • înțelegerea emoțiilor • însușirea rutinelor zilnice • încurajarea creativității. Kitul îl va ajuta pe copil să exerseze cititul, să își dezvolte limbajul, să cunoască literele, să își stimuleze creativitatea etc. Setul face parte din colecția EduKit și este dedicat copiilor de 3-6 ani.
Colecția EDUKIT, special dedicată dezvoltării preșcolarilor, a apărut din nevoia de a oferi părinților, dar și cadrelor didactice resurse educaționale utile, educative, relevante, riguros documentate și bine ilustrate, care să slujească drept instrumente pentru nenumărate activități.

Fiecare gentuță conține flashcarduri, postere și o carte de prezentare, cu sugestii de activități care se pot face în timpul liber, deopotrivă acasă și la grădiniță.Din colecția EduKit fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 6
Format270 x 390 x 55
Număr paginimapa
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Cunoașterea literelor, Citire
Abilități Conduită Concentrare și atenție Dezvoltarea limbajului  Cunoașterea literelor  Citire Creativitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Comunicare și dezvoltare personală. Kit educativ pentru preșcolari
Rating-ul tău
Rating:
%