Promoție

EduKit

Comunicare și dezvoltare personală. Kit educativ pentru preșcolari

. 20 lei 95
 
. 00 lei 119

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Kit de învățare cu activități pentru preșcolari, potrivit atât pentru acasă, în timpul liber, cât și la grădiniță.


Conține 35 de postere și 119 flashcarduri, precum și un ghid cu texte literare și sugestii de activități. Materialele educative pot fi folosite atât de părinți, cât și de educatori. Preșcolarii vor reține, exersa și învăța cu ușurință alfabetul și citirea.

Setul de resurse educaționale îi va ajuta pe cei mici să ințeleagă mai bine comunicarea, si vor contribui la dezvoltarea preșcolarului.


Kitul este esențial pentru: învățarea alfabetului • deprinderea citirii • dezvoltarea limbajului • înțelegerea emoțiilor • însușirea rutinelor zilnice • încurajarea creativității. Kitul îl va ajuta pe copil să exerseze cititul, să își dezvolte limbajul, să cunoască literele, să își stimuleze creativitatea etc. Setul face parte din colecția EduKit și este dedicat copiilor de 3-6 ani.
Colecția EDUKIT, special dedicată dezvoltării preșcolarilor, a apărut din nevoia de a oferi părinților, dar și cadrelor didactice resurse educaționale utile, educative, relevante, riguros documentate și bine ilustrate, care să slujească drept instrumente pentru nenumărate activități.

Fiecare gentuță conține flashcarduri, postere și o carte de prezentare, cu sugestii de activități care se pot face în timpul liber, deopotrivă acasă și la grădiniță.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Științe naturale. Kit educativ pentru preșcolari • Omul și mediul înconjurător. Kit educativ pentru preșcolari • Matematică și abilități numerice. Kit educativ pentru preșcolari

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: mapa
ISBN: 9789731498430
Format: 270 x 390 x 55 mm
Colecție:

EduKit

Abilități: Creativitate Conduită Citire  Cunoașterea literelor  Dezvoltarea limbajului Concentrare și atenție
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Comunicare și dezvoltare personală. Kit educativ pentru preșcolari

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat