O zi în lumea animalelor

O zi în aeroportul animalelor

. 50 lei 32

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Familia Koala pleacă în vacanță, așa că au pornit spre aeroportul animalelor, să ia avionul. Sunt multe de descoperit: de la Check-In la Controlul de Securitate și din carlingă până la caruselul pentru bagaje. Dar cum vor reuși oare copiii să nu se plictisească în timpul zborului?


Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor haioase și a textelor pline de umor! Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul. Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani.


Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste cărți cu povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!


Din aceeași colecție mai fac parte: • O zi cu mecanicii din lumea animalelor • O zi îcu pompierii din lumea animalelor • O zi în gara animalelor • O zi cu constructorii din lumea animalelor • O zi la poșta animalelor • O zi cu doctorii din lumea animalelor

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani
Autor: Sharon Rentta
Nr. pagini: 32
ISBN: 9789731498218
Format: 270 x 240 x 0.3 mm
Abilități: Citire  Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: O zi în aeroportul animalelor

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat