O zi în lumea animalelor

O zi cu pompierii din lumea animalelor

. 50 lei 32

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Un porc trebuie scos dintr-o groapă! Un șoricar s-a înțepenit în burlan! Iar acela o fi un incendiu? Vai, nu! Pompierii din lumea animalelor nu au nicio clipă de liniște în această carte palpitantă! Copiii învață că pericolele, dar mai ales aventurile, sunt la tot pasul în această meserie! Totodată, își vor adăuga cuvinte noi în vocabular.


Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor și textelor pline de umor! Citind această carte, copilul va descoperi cum arată viața unui popmpier, va afla că incinta în care își desfășoară activitatea este alcătuită din dormitor, magazie de echipament, dispecerat, sală de curs, birou, sală de sport, bucătărie, vestiar etc.


Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul. Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani. Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!


Din aceeași colecție mai fac parte: • O zi cu mecanicii din lumea animalelor • O zi în aeroportul animalelor • O zi în gara animalelor • O zi cu constructorii din lumea animalelor • O zi la poșta animalelor • O zi cu doctorii din lumea animalelor

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani
Autor: Sharon Rentta
Nr. pagini: 32
ISBN: 9789731498201
Format: 270 x 240 x 0.3 mm
Abilități: Citire  Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: O zi cu pompierii din lumea animalelor

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat