Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

O zi cu pompierii din lumea animalelor

Cod produs: 9789731498201
Fără stoc
32,50 lei
DESCRIERE

Un porc trebuie scos dintr-o groapă! Un șoricar s-a înțepenit în burlan! Iar acela o fi un incendiu? Vai, nu! Pompierii din lumea animalelor nu au nicio clipă de liniște în această carte palpitantă! Copiii învață că pericolele, dar mai ales aventurile, sunt la tot pasul în această meserie! Totodată, își vor adăuga cuvinte noi în vocabular.

 

Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor și textelor pline de umor! Citind această carte, copilul va descoperi cum arată viața unui popmpier, va afla că incinta în care își desfășoară activitatea este alcătuită din dormitor, magazie de echipament, dispecerat, sală de curs, birou, sală de sport, bucătărie, vestiar etc.

 

Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul. Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani. Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 7
Format 270 x 240 x 0.3
Număr pagini 32
Autor Sharon Rentta
Abilități
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:O zi cu pompierii din lumea animalelor
Rating-ul tău
Rating:
%