Promoție

O zi în lumea animalelor

O zi cu constructorii din lumea animalelor

. 25 lei 16
 
. 50 lei 32
-50%

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Constructorii din lumea animalelor au un nou ucenic. Numele lui e Măgăruș și, la prima vedere, e un adevărat dezastru! Vor descoperi muncitorii, până la urmă, la ce se pricepe Măgăruș? Și oare vor reuși să termine de construit casa de vis a pinguinilor?


Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor și textelor pline de umor! Personajele adorabile și poveștile haioase captează atenția copiilor și le stimulează imaginația.


Fiecare personaj este însoțit de denumirea meseriei pe care o practică, ajutând copilul să își formeze o idee clară despre anumite meserii din zona construcțiilor. Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul.


Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani. Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!


Din aceeași colecție mai fac parte: • O zi cu pompierii din lumea animalelor • O zi în aeroportul animalelor • O zi în gara animalelor • O zi cu doctorii din lumea animalelor • O zi la poșta animalelor • O zi cu mecanicii din lumea animalelor

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani
Autor: Sharon Rentta
Nr. pagini: 32
ISBN: 9789731498171
Format: 270 x 240 x 0.3 mm
Abilități: Citire  Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: O zi cu constructorii din lumea animalelor

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat
Produse recent vizualizate
  1. Kit Cuvinte Frecvente - Citesc dintr-o privire cu Ana și familia ei - Editura Gama