Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

O zi cu constructorii din lumea animalelor

Cod produs: 9789731498171
Fără stoc
32,50 lei
DESCRIERE

Constructorii din lumea animalelor au un nou ucenic. Numele lui e Măgăruș și, la prima vedere, e un adevărat dezastru! Vor descoperi muncitorii, până la urmă, la ce se pricepe Măgăruș? Și oare vor reuși să termine de construit casa de vis a pinguinilor?

 

Amuzante și educative pentru copii, cărțile din seria O zi în lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorită ilustrațiilor și textelor pline de umor! Personajele adorabile și poveștile haioase captează atenția copiilor și le stimulează imaginația.

 

Fiecare personaj este însoțit de denumirea meseriei pe care o practică, ajutând copilul să își formeze o idee clară despre anumite meserii din zona construcțiilor. Cu ajutorul acestei cărți, copilul va exersa citirea și își va dezvolta limbajul.

 

Cartea ilustrată este dedicată copiilor de 3-7 ani. Colecția O zi în lumea animalelor, concepută și ilustrată de Sharon Rentta, explorează diverse meserii cu ajutorul necuvântătoarelor – o manieră simpatică de a familiariza copiii cu uneltele și abilitățile specifice fiecărei profesii. Aceste povești amuzante vor deveni preferatele copilului tău!

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 7
Format 270 x 240 x 0.3
Număr pagini 32
Autor Sharon Rentta
Abilități
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:O zi cu constructorii din lumea animalelor
Rating-ul tău
Rating:
%