Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Limba franceză • Elémentaire

Cod produs:9789731494463
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Cardurile Scrie și Șterge - nivelul elementar - sunt destinate copiilor care doresc să învețe noțiuni simple despre gramatica limbii franceze.

 

Pachetul urmărește îmbogățirea vocabularului cu termeni noi și deprinderea primelor noțiuni de gramatică a limbii franceze. Carioca specială permite refacerea exercițiilor ori de câte ori este nevoie sau corectarea cu ușurință a greșelilor, iar ultima fișă conține cheia exercițiilor.

 

Exercițiile sunt variate ca structură, astfel copilul va putea atât să caute cuvinte în careu, să completeze spații punctate, cât și să dezlege cuvinte sau să facă asocieri. Exersând zi de zi din aceste fișe de lucru refolosibile, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și memoria. Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Linguo” și este potrivit pentru copiii de 8-10 ani. Seria Scrie și șterge! Linguo reprezintă instrumentul perfect de învățare a limbilor străine. Exercițiile propuse pot fi refăcute de nenumărate ori, cu ajutorul cariocii și al fișelor de lucru plastifiate.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 8 - 10
Format125 × 155 × 12
Număr pagini40
LingvisticeLimbi străine
Fise reutilizabileDa
Abilități Concentrare și atenție  Memorie Limbi străine
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Limba franceză • Elémentaire
Rating-ul tău
Rating:
%