Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Limba engleză • Post-Beginner

Cod produs:9789731492896
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Cardurile Scrie și Șterge, sub formă de fișe de lucru refolosibile, ajută copilul să-și îmbogățească vocabularul limbii engleze și să asimileze noțiuni simple de gramatică: pluralul substantivelor, acordul dintre subiect și predicat etc.; Exercițiile sunt variate ca structură și copilul va putea atât să dezlege anumite cuvinte, să asocieze imagini cu acțiuni, să stabilească dacă anumite propoziții sunt adevărate sau false, cât și să completeze spații libere cu literele potrivite sau să găsească cuvinte în careu.

 

CONȚINUT SCRIE ȘI ȘTERGE! LINGUO LIMBA ENGLEZĂ • POST-BEGINNER:

  • 40 de fișe cu activități de îmbogățire a vocabularului limbii engleze, precum și noțiuni simple de gramatică: pluralul substantiveloracordul dintre subiect și predicat etc.;
  • o cariocă nepermanentă, ce permite refacerea activităților ori de câte ori este nevoie.

 

Seria Scrie și șterge! Linguo reprezintă instrumentul perfect de învățare a limbilor străine. Exercițiile propuse pot fi refăcute de nenumărate ori, cu ajutorul cariocii și al fișelor de lucru plastifiate. Cu ajutorul cardurilor, copilul învață limba engleză, dezvoltându-și în același timp capacitatea de concentrare, atenția și memoria. Pachetulși este recomandat copiilor de 7-9 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 8 - 10
Format125 × 155 × 12
Număr pagini40
LingvisticeLimbi străine
Fise reutilizabileDa
Abilități Concentrare și atenție  Memorie Limbi străine
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Limba engleză • Post-Beginner
Rating-ul tău
Rating:
%