Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Limba franceză • Pre-Intermédiaire

Cod produs: 9789731494470
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Cardurile Scrie și Șterge - nivelul pre-intermediar - sunt destinate copiilor care doresc să aprofundeze noțiuni mai complexe ale gramaticii limbii franceze.


Pachetul conține jocuri și exerciții pentru fixarea noțiunilor de gramatică a limbii franceze (numărul substantivelor, articolul, prepoziția, verbul etc.). Carioca specială permite refacerea exercițiilor ori de câte ori este nevoie sau corectarea cu ușurință a greșelilor, iar ultima fișă conține cheia exercițiilor.


Copilul va rezolva exerciții care presupun stabilirea formei corecte a articolului, încercuirea formei corecte, transcrierea cifrelor în litere, completarea spațiilor punctate cu adjectivele potrivite etc. Exersând zi de zi din aceste fișe de lucru refolosibile, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și memoria. Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Linguo” și este potrivit pentru copiii de 8-10 ani. Seria Scrie și șterge! Linguo reprezintă instrumentul perfect de învățare a limbilor străine. Exercițiile propuse pot fi refăcute de nenumărate ori, cu ajutorul cariocii și al fișelor de lucru plastifiate.Din colecția Scrie și șterge! Linguo fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 8 - 10
Format 125 × 155 × 12
Număr pagini 40
Fise reutilizabile Da
Abilități Concentrare și atenție  Memorie
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Limba franceză • Pre-Intermédiaire
Rating-ul tău
Rating:
%