Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Animale

Cod produs:9789731495354
Fără stoc
9,50 lei
DESCRIERE

Cartea de colorat „Animale” ajută la învățarea animalelor domestice și sălbatice. Este potrivită chiar și pentru copiii cu vârsta de 2 ani, care au acum prilejul să exerseze ținerea pensulei, cariocii sau a creionului și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină. Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.

 

Cartea cu activități conține abțibilduri pentru fiecare pagină: copilul este provocat să le găsească și să le lipească singur, pentru a-și îmbunătăți capacitatea de concentrare și coordonarea ochi-mână. Cu ajutorul cărții, copilul va fi capabil să coloreze, să cunoască animalele și să își îmbunătățească motricitatea fină.

 

Mai mult, cartea vine în ajutorul copilului, astfel încât siluetele simple simplifică activitatea de colorare, contururile groase ajută la respectarea spațiului de lucru, indiciile de colorare încurajează recunoașterea culorilor, iar abțibildurile îmbogățesc cunoștințele copilului.

 

Principalele beneficii ale acestei cărți sunt dobândirea controlului asupra instrumentului de colorat, dezvoltarea motricității fine, îmbunătățirea coordonării ochi-mână și creșterea capacității de concentrare. Cartea face parte din colecția „Prima mea carte de colorat cu abțibilduri” și este dedicată copiilor de 2-4 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 4
Format200 × 290
Număr pagini16
Carte cu AbțibildDa
Abilități Concentrare și atenție Animale Colorare Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Animale
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Prinţese şi prinţi
  Prinţese şi prinţi
  Preț special 2,10 lei Preț standard 9,50 lei
 2. Maşini
  Maşini
  9,50 lei
 3. 123
  123
  9,50 lei
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI