Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Legume şi fructe

Cod produs: 9789731495330
Fără stoc
9,50 lei
DESCRIERE

Cartea de colorat „Legume și fructe” ajută la învățarea denumirii fructelor și legumelor. Este potrivită chiar și pentru copiii cu vârsta de 2 ani, care au acum prilejul să exerseze ținerea pensulei, cariocii sau a creionului și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină. Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.


Cartea cu activități conține abțibilduri pentru fiecare pagină: copilul este provocat să le găsească și să le lipească singur, pentru a-și îmbunătăți capacitatea de concentrare și coordonarea ochi-mână. Cu ajutorul cărții, copilul va fi capabil să coloreze, să cunoască legumele și fructele, să își dezvolte capacitatea de concentrare și atenția și să își îmbunătățească motricitatea fină.


Mai mult, cartea vine în ajutorul copilului, astfel încât siluetele simple simplifică activitatea de colorare, contururile groase ajută la respectarea spațiului de lucru, indiciile de colorare încurajează recunoașterea culorilor, iar abțibildurile îmbogățesc cunoștințele copilului. Principalele beneficii ale acestei cărți sunt dobândirea controlului asupra instrumentului de colorat, dezvoltarea motricității fine, îmbunătățirea coordonării ochi-mână și creșterea capacității de concentrare.


Cartea face parte din colecția „Prima mea carte de colorat cu abțibilduri” și este dedicată copiilor de 2-4 ani.Din colecția "Prima carte de colorat cu abţibilduri" fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 4
Format 200 × 290
Număr pagini 16
Abilități Concentrare și atenție Legume și fructe Colorare Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Legume şi fructe
Rating-ul tău
Rating:
%