Carte cu Abțibild

Prima carte de colorat cu abţibilduri

123

. 50 lei 9

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cartea de colorat „123” ajut la învățarea cifrelor și este potrivită chiar și pentru copiii cu vârsta de 2 ani, care au acum prilejul să exerseze ținerea pensulei, cariocii sau a creionului și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină. Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.


Cartea cu activități conține abțibilduri pentru fiecare pagină: copilul este provocat să le găsească și să le lipească singur, pentru a-și îmbunătăți capacitatea de concentrare și coordonarea ochi-mână. Cu ajutorul cărții, copilul va fi capabil să coloreze, să cunoască numerele și să își îmbunătățească motricitatea fină.


Mai mult, cartea vine în ajutorul copilului, astfel încât siluetele simple simplifică activitatea de colorare, contururile groase ajută la respectarea spațiului de lucru, indiciile de colorare încurajează recunoașterea culorilor, iar abțibildurile îmbogățesc cunoștințele copilului. Principalele beneficii ale acesti cărți sunt dobândirea controlului asupra instrumentului de colorat, dezvoltarea motricității fine, îmbunătățirea coordonării ochi-mână și creșterea capacității de concentrare.


Cartea face parte din colecția „Prima mea carte de colorat cu abțibilduri” și este dedicată copiilor de 2-4 ani.Din colecția "Prima carte de colorat cu abţibilduri" fac parte:

Vârsta recomandată: 2 - 4 ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9789731495323
Format: 200 × 290 mm
Abilități: Colorare Cunoașterea numerelor Concentrare și atenție Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: 123

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat