Teo și Cleo

Teo și Cleo în weekend

. 50 lei 39

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Oare unde s-au ascuns domnul și doamna Pitulescu, Cleo și Teo, copiii lor, și cățelul Neo? Găsirea lor va fi o adevărată aventură pentru orice copil! Volumul prezintă principalele clădiri, zone comerciale și spații de agrement dintr-un oraș. Colecția prezintă aventurile familiei Pitulescu la plimbare prin oraș, în vacanță sau în călătoria lor în jurul lumii.


Căutând personaje și obiecte în scenele detaliate din fiecare volum, copilul își dezvoltă spiritul de observație, se concentrează mai bine și își exersează răbdarea. Cartea prezintă povestea fascinantă a celor două fetițe, Teo și Cleo, și a părinților lor, în plimbarea de weekend.

Clădirile mărețe, străzile aglomerate, spațiile de joacă sau oamenii grăbiți vor fi principalele obstacole ale copilului în găsirea personajelor. 


Cartea este potrivită mai ales pentru copiii care sunt în proces de dezvoltare și într-o continuă explorare, fiind în același timp și distractivă. Stimularea simțului de observație va deveni, în scurt timp, o plăcere cu Cleo și Teo. Folosind această carte de mai multe ori, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și perspicacitatea. Din colecția Teo și Cleo fac parte:

Vârsta recomandată: 2 - 4 ani
Nr. pagini: 62
ISBN: 9789731496351
Format: 230 x 260 x 7 mm
Colecție:

Teo și Cleo

Abilități: Concentrare și atenție  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Teo și Cleo în weekend

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat