Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Teo și Cleo în weekend

Cod produs:9789731496351
Colecție:Teo și Cleo
Fără stoc
Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei
DESCRIERE

Oare unde s-au ascuns domnul și doamna Pitulescu, Cleo și Teo, copiii lor, și cățelul Neo? Găsirea lor va fi o adevărată aventură pentru orice copil! Volumul prezintă principalele clădiri, zone comerciale și spații de agrement dintr-un oraș. Colecția prezintă aventurile familiei Pitulescu la plimbare prin oraș, în vacanță sau în călătoria lor în jurul lumii.

 

Căutând personaje și obiecte în scenele detaliate din fiecare volum, copilul își dezvoltă spiritul de observație, se concentrează mai bine și își exersează răbdarea. Cartea prezintă povestea fascinantă a celor două fetițe, Teo și Cleo, și a părinților lor, în plimbarea de weekend.

Clădirile mărețe, străzile aglomerate, spațiile de joacă sau oamenii grăbiți vor fi principalele obstacole ale copilului în găsirea personajelor. 

 

Cartea este potrivită mai ales pentru copiii care sunt în proces de dezvoltare și într-o continuă explorare, fiind în același timp și distractivă. Stimularea simțului de observație va deveni, în scurt timp, o plăcere cu Cleo și Teo. Folosind această carte de mai multe ori, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și perspicacitatea. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 4
Format230 x 260 x 7
Număr pagini62
Abilități Concentrare și atenție Perspicacitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Teo și Cleo în weekend
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Teo și Cleo: călătorie prin Europa
  Teo și Cleo: călătorie prin Europa
  Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei
 2. Teo și Cleo învață limba engleză
  Teo și Cleo învață limba engleză
  Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI