Teo și Cleo

Teo și Cleo învață limba engleză

. 50 lei 39

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Domnul și doamna Pitulescu și copiii lor, Cleo și Teo au plecat să descopere țările anglofone. De la Londra la San Francisco, din Africa de Sud în Australia, din India în Alaska, ei vor străbate șapte țări în care se vorbește engleza.


Cartea conține 500 de cuvinte în limba engleză și prezintă 8 state și orașe a căror limbă oficială este engleza. Prin intermediul acestei cărți, învățarea limbii engleze va părea o joacă! Ilustrațiile color minuțioase și clădirile fascinante vor atrage atenția copilului și îi vor stimula capacitatea de memorare a cuvintelor. Iar Cleo și Teo vin îl vor însoți pe micuț în călătoria acestuia „în jurul lumii”, ajutându-l deopotrivă să învețe limba engleză și să își îmbogățească cultura generală.


Cartea este potrivită mai ales pentru copiii care sunt în proces de dezvoltare și într-o continuă explorare, fiind în același timp și distractivă. Cu ajutorul ei, copilul își va dezvolta capacitatea de concentareatenția, memoriaperspicacitatea și spiritul de observațieDin colecția Teo și Cleo fac parte:

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9789731496344
Format: 230 x 260 x 7 mm
Colecție:

Teo și Cleo

Abilități: Limbi străine Concentrare și atenție  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Teo și Cleo învață limba engleză

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs