Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Teo și Cleo: călătorie prin Europa

Cod produs:9789731496337
Colecție:Teo și Cleo
Fără stoc
Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei
DESCRIERE

Domnul și doamna Pitulescu, împreună cu copiii lor, Cleo și Teo, urmează să descopere Europa: din Germania până în Portugalia și din Italia până în Irlanda, ei vor străbate 15 țări și își vor face prieteni peste tot!

Copilul se va distra căutându-i în imaginile pline de detalii, iar la sfârșitul călătoriei va descoperi un caiet plin cu informații interesante despre Uniunea Europeană! Volumul include informații despre 16 țări europene: capitală, drapel, monedă, faună și specific cultural.

Ilustrațiile color și informațiile fascinante vor atrage atenția copilului și îi vor stimula capacitatea de memorare, iar Cleo și Teo vor deveni cei mai buni prieteni ai micuțului în călătoria acestuia „în jurul lumii”, ajutându-l deopotrivă să se distreze și să își îmbogățească cultura generală.

Cartea este potrivită mai ales pentru copiii care sunt în proces de dezvoltare și într-o continuă explorare, fiind în același timp și distractivă. Cu ajutorul ei, copilul își va dezvolta capacitatea de concentare, atenția și perspicacitatea, în același timp învățând lucruri noi despre geografia Europei. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 6
Format230 x 260 x 7
Număr pagini56
Abilități Concentrare și atenție Perspicacitate Geografie
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Teo și Cleo: călătorie prin Europa
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Teo și Cleo în weekend
  Teo și Cleo în weekend
  Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei
 2. Teo și Cleo învață limba engleză
  Teo și Cleo învață limba engleză
  Preț special 20,00 lei Preț standard 39,50 lei