Teo și Cleo

Teo și Cleo: călătorie prin Europa

. 50 lei 39

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Domnul și doamna Pitulescu, împreună cu copiii lor, Cleo și Teo, urmează să descopere Europa: din Germania până în Portugalia și din Italia până în Irlanda, ei vor străbate 15 țări și își vor face prieteni peste tot!


Copilul se va distra căutându-i în imaginile pline de detalii, iar la sfârșitul călătoriei va descoperi un caiet plin cu informații interesante despre Uniunea Europeană! Volumul include informații despre 16 țări europene: capitală, drapel, monedă, faună și specific cultural.


Ilustrațiile color și informațiile fascinante vor atrage atenția copilului și îi vor stimula capacitatea de memorare, iar Cleo și Teo vor deveni cei mai buni prieteni ai micuțului în călătoria acestuia „în jurul lumii”, ajutându-l deopotrivă să se distreze și să își îmbogățească cultura generală.


Cartea este potrivită mai ales pentru copiii care sunt în proces de dezvoltare și într-o continuă explorare, fiind în același timp și distractivă. Cu ajutorul ei, copilul își va dezvolta capacitatea de concentare, atenția și perspicacitatea, în același timp învățând lucruri noi despre geografia Europei. Din colecția Teo și Cleo fac parte:

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: 56
ISBN: 9789731496337
Format: 230 x 260 x 7 mm
Colecție:

Teo și Cleo

Abilități: Geografie Concentrare și atenție  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Teo și Cleo: călătorie prin Europa

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs