Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Pisoi și ninjalinul mititel

Cod produs:9789731499581
Fără stoc
Preț special 1,50 lei Preț standard 7,50 lei
DESCRIERE

La școală, Connor descoperă lângă banca lui o foaie cu urme ciudate, tocmai când Cameron îl roagă să-l ajute la teme. Dar Connor nu are timp, trebuie să descopere ale cui sunt urmele! Par a fi urme de ninjalin! În timp ce Eroii în Pijama se întreabă dacă nu cumva Ninja Nocturnul pune ceva la cale, apare un ninjalin mititel care nu se mai desprinde de Pisoi! Este oare un spion? Sau vrea doar să-și facă noi prieteni? Va învăța Pisoi că, atunci când prietenii au nevoie de tine, trebuie să îi ajuți?


Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 2 se adresează copiilor care deja au prins drag de citit și pot să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama.


Cartea are mai mult text decât la nivelurile anterioare, dar frazele sunt ușor de parcurs, oferind copilului satisfacția că poate termina o carte fără ajutor. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să își dezvolte limbajul.Din colecția Învăț să citesc cu PJ Masks • Nivelul 2 fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată7 - 9
Format165 × 230
Număr pagini24
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Citire
Abilități Dezvoltarea limbajului  Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Pisoi și ninjalinul mititel
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE