Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Eroii în pijama salvează Luna

Cod produs:9789731499598
Fără stoc
7,50 lei
DESCRIERE

Greg trebuie să termine macheta Sistemului Solar până mâine, dar nu știe de ce să se apuce mai întâi. Tocmai când Amaya și Connor încearcă să îi ridice moralul, află că excursia la Observatorul Astronomic s-a anulat! Telescopul uriaș a fost furat! Ce ciudat! Cine ar vrea să fure un telescop și mai ales... de ce? Eroii în Pijama sunt hotărâți să afle! Să fie oare Fata Luna sau Romeo? Vor reuși eroii să salveze Luna și să înțeleagă că orice problemă are o rezolvare?


Cartea are mai mult text decât la nivelurile anterioare, dar frazele sunt ușor de parcurs, oferind copilului satisfacția că poate termina o carte fără ajutor. Ilustrațile simpatice și fontul de dimensini mari fac ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 2 se adresează copiilor care deja au prins drag de citit și pot să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să își dezvolte limbajul. 


Din colecția Învăț să citesc cu PJ Masks • Nivelul 2 fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată7 - 9
Format165 × 230
Număr pagini24
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Citire
Abilități Dezvoltarea limbajului  Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Eroii în pijama salvează Luna
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
  1. Pisoi și ninjalinul mititel
    Pisoi și ninjalinul mititel
    Preț special 1,50 lei Preț standard 7,50 lei