Jurnalul primilor mei ani de şcoală

Jurnalul primilor mei ani de şcoală (roz)

. 50 lei 34

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Nu lăsa amintirile prețioase să se piardă! Odată cu primele zile de școală, copilul tău va descoperi prieteni minunați, va trăi emoții noi, se va distra și va învăța o mulțime de lucruri noi. Încurajează-l să noteze în jurnal totul despre materiile de la școală, despre colegi, profesori, hobby-uri și vacanțe, iar în plicuri să păstreze fotografiile și bilețelele secrete.


Jurnalul îi va fi cel mai de încredere confident! Jurnalul primilor mei ani de școală poate fi folosit și de copiii din clasa pregătitoare, care nu știu să scrie. În plicurile din interior se pot păstra fotografii, suveniruri, bilețele, invitații sau felicitări. Cartea încurajează copilul să scrie, să deseneze, să însemneze anumite lucruri, să lipească fotografii din perioada primilor ani de școală, să descopere calitățile și defectele sale, ambițiile, obiceiurile, talentele, culoarea preferată, hobby-uri, cărți sau filme preferate, dorințe sau să culeagă și să păstreze amintiri de la colegi etc. Cartea este structurată în cinci părți, câte o parte dedicată fiecărui an de școală. Copilul va deveni astfel mai creativ și va învăța să socializeze cu cei din jur.


Cartea face parte din colecția „Jurnalul primilor mei ani de școală”, dedicat copiilor de 6-10 ani. Cartea ,,Jurnalul primilor mei ani de scoala” este disponibilă în trei variante de culori diferite: movroz și albastru.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani
Nr. pagini: 40
ISBN: 9789731494944
Format: 170 × 215 × 20 mm
Abilități: Creativitate Socializare
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Jurnalul primilor mei ani de şcoală (roz)

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs