Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Jurnalul primilor mei ani de şcoală (albastru)

Cod produs:9789731494784
Fără stoc
Preț special 20,00 lei Preț standard 34,50 lei
DESCRIERE

Nu lăsa amintirile prețioase să se piardă! Odată cu primele zile de școală, copilul tău va descoperi prieteni minunați, va trăi emoții noi, se va distra și va învăța o mulțime de lucruri noi. Încurajează-l să noteze în jurnal totul despre materiile de la școală, despre colegi, profesori, hobby-uri și vacanțe, iar în plicuri să păstreze fotografiile și bilețelele secrete.


Jurnalul îi va fi cel mai de încredere confident! Jurnalul Primilor mei ani de școală poate fi folosit și de copiii din clasa pregătitoare, care nu știu să scrie. În plicurile din interior se pot păstra fotografii, suveniruri, bilețele, invitații sau felicitări. Cartea încurajează copilul să scrie, să deseneze, să însemneze anumite lucruri, să lipească fotografii din perioada primilor ani de școală, să descopere calitățile și defectele sale, ambițiile, obiceiurile, talentele, culoarea preferată, hobby-uri, cărți sau filme preferate, dorințe sau să culeagă și să păstreze amintiri de la colegi etc. Cartea este structurată în cinci părți, câte o parte dedicată fiecărui an de școală. Copilul va deveni astfel mai creativ și va învăța să socializeze cu cei din jur.


Cartea face parte din colecția „Jurnalul primilor mei ani de școală”, dedicata copiilor de 6-10 ani. ,,Jurnalul primilor mei ani de scoala” este disponibil în trei variante de culori diferite: movroz și albastru.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 6 - 10
Format170 × 215 × 20
Număr pagini40
Abilități Socializare Creativitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Jurnalul primilor mei ani de şcoală (albastru)
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
  1. Jurnalul primilor mei ani de şcoală (roz)
    Jurnalul primilor mei ani de şcoală (roz)
    Preț special 20,00 lei Preț standard 34,50 lei
  2. Jurnalul primilor mei ani de şcoală (mov)
    Jurnalul primilor mei ani de şcoală (mov)
    Preț special 20,00 lei Preț standard 34,50 lei