Promoție Carduri educative

EduFlash

Corpul uman. Educație pentru sănătate

. 75 lei 14
 
. 50 lei 29
-50%

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Pachetul „Corpul uman. Educație pentru sănătate” conține 30 de flashcarduri împărțite în categorii colorate distinct și numerotate separat: organe interne, organe de simț, igienă, sănătate.


Cele cu organe interne și organe de simț îl familiarizează cu modul în care funcționează corpul uman și îl ajută să rețină vocabularul specific. Pe cele dedicate igienei sunt ilustrate principalele produse care ne ajută să ne păstrăm corpul sănătos.


Sunt indicate mai ales copiilor de vârstă mică, pentru familiarizarea cu ritualurile de igienă. Flashcardurile etichetate „sănătate” au drept scop familiarizarea copilului cu diferite instrumente medicale și produse farmaceutice. Cunoașterea acestora îl poate ajuta să scape de emoțiile vizitelor la medic și să înțeleagă importanța respectării tratamentelor prescrise pentru vindecare.


Alături de flashcarduri există și un ghid cu sfaturi și jocuri specifice pachetului, pe care copilul le poate practica după ce a învățat lucruri interesante despre mediul înconjurător. Pe lângă faptul că va descoperi lucruri interesante despre conduită, igienă, științe, copilul  își va dezvolta și limbajul. Pachetul face parte din colecția „EduFlash”, dedicat copiilor de 4-6 ani.Din colecția EduFlash fac parte:

Vârsta recomandată: 4 - 6 ani
Nr. pagini: 30
ISBN: 9789731498577
Format: 160 x 116 x 15 mm
Colecție:

EduFlash

Abilități: Conduită  Deprinderea igienei Științe Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Corpul uman. Educație pentru sănătate

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat