Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Dezvoltare personală: rutine și emoții

Cod produs: 9789731498485
Colecție: Eduflash
Fără stoc
29,50 lei
DESCRIERE

Pachetul „Dezvoltare personală: rutine și emoții” conține 30 de flashcarduri, care au fost împărțite pe categorii colorate distinct și numerotate separat: rutina zilnică și emoții.


Flashcardurile cu rutine sunt utile pentru înțelegerea conceptului de timp și pentru învățarea sau fixarea cunoștințelor despre exprimarea timpului în ore și minute. Ele conțin ilustrații ale activităților zilnice, iar pe verso – ora la care se petrece fiecare activitate. Cu ajutorul lor, puteți să îi explicați copilului succesiunea activităților zilnice, dar și să verificați dacă știe să citească ceasul și să recunoască ora scrisă cu ajutorul cifrelor.


Flashcardurile cu emoții ilustrează opt stări sufletești diferite. Pe față este reprezentat un personaj, cu adjectivul corespunzător, iar pe verso veți găsi un simbol sugestiv și substantivul care denumește emoția.


Cardurile îl vor ajuta pe copil să își stimuleze creativitatea și inteligența emoțională, să devină autonom și să afle informații importante despre conduită și igienă. Cardurile fac parte din colecția „EduFlash” și sunt destinate copiilor de 3-6 ani.Din colecția EduFlash fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 6
Format 160 x 116 x 15
Număr pagini 30
Abilități Conduită  Deprinderea igienei  Autonomie  Inteligență emoțională Creativitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Dezvoltare personală: rutine și emoții
Rating-ul tău
Rating:
%