Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Fraţii: nu poţi să-i alegi, dar poţi să-i înţelegi

Cod produs:9789731494333
Fără stoc
32,50 lei
DESCRIERE

Fratele cel mare simte că numai el are responsabilități? Mijlociul consideră că nu are parte nici de libertatea primului născut, nici de atenția de care se bucură mezinul? Cel mai mic se simte tratat ca un bebeluș? Cartea de dezvoltare personala se adresează tuturor și propune strategii de îmbunătățire a relațiilor dificile dintre frați, din punct de vedere psihologic.


Ilustrațiile vin în ajutorul copiilor, făcând cartea mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Cartea de psihologia copilului îi ajută pe copii să devină autonomi, să cunoască anumite reguli de conduită și să își dezvolte inteligența emoționalăJames J. Crist este psiholog și consilier american, autorul mai multor cărți de self-help pentru copii și adolescenți. Elizabeth Verdick este scriitoare de cărți pentru copii și trăiește în Minnesota, SUA. Cartea face parte din colecția de psihologie aplicata „Ajută-te singur” și este dedicată copiilor de 8+ ani. Nu doar adulţii sunt stresaţi, supăraţi, nesiguri sau agresivi, ci şi copiii.


În sprijinul lor, volumele din colecţia „Ajută-te singur!” aduc în discuţie teme precum relaţiile dintre fraţi, stresul, problemele de comportament, comunicarea cu cei din jur sau bullying-ul, venind astfel – cu explicaţii şi sfaturi – în sprijinul copiilor şi adolescenţilor aflaţi în situaţii dificile.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Bulliers: Cum să faci față intimidării • Cum să nu te mai streseze stresul • Ia-ți singur apărarea! • Nu trăiești în peșteră, poartă-te frumos! • Fă-te auzit!

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 8 - 11
Format144 × 196
Număr pagini120
AutorJames J. Crist , Elizabeth Verdick
Abilități Conduită  Autonomie  Inteligență emoțională
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Fraţii: nu poţi să-i alegi, dar poţi să-i înţelegi
Rating-ul tău
Rating:
%