Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Fă-te auzit!

Cod produs:9789731494371
Fără stoc
32,50 lei
DESCRIERE

„Fă-te auzit! Ghid de socializare. Metode să-ți faci prieteni și să te simți bine în pielea ta” este o carte de dezvoltare personală care prezintă 21 de metode grozave prin care copiii își pot învinge timiditatea, pot dobândi mai multă încredere în ei înșiși și se pot înțelege mai bine cu cei din jur.


Ilustrațiile vin în ajutorul copiilor, făcând cartea mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Cartea de psihologia copilului îi ajută pe copii să devină autonomi, să cunoască anumite reguli de conduită, să socializeze și să își dezvolte inteligența emoțională. Cartea face parte din colecția de psihologie aplicata „Ajută-te singur” și este dedicată copiilor de 9+ ani.


Nu doar adulţii sunt stresaţi, supăraţi, nesiguri sau agresivi, ci şi copiii.


În sprijinul lor, volumele din colecţia „Ajută-te singur!” aduc în discuţie teme precum relaţiile dintre fraţi, stresul, problemele de comportament, comunicarea cu cei din jur sau bullying-ul, venind astfel – cu explicaţii şi sfaturi – în sprijinul copiilor şi adolescenţilor aflaţi în situaţii dificile.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Frații: nu poți să-i alegi, dar poți să-i înțelegi • Bulliers: Cum să faci față intimidării • Ia-ți singur apărarea! • Nu trăiești în peșteră, poartă-te frumos! • Cum să nu te mai streseze stresul

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 9 - 11
Format144 × 196
Număr pagini120
AutorScott Cooper
Abilități Socializare  Conduită  Autonomie  Inteligență emoțională
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Fă-te auzit!
Rating-ul tău
Rating:
%