Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Animale rare

Cod produs:9789731492391
Fără stoc
5,30 lei
DESCRIERE

Cartea descrie câteva dintre cele mai interesante animale rare, inclusiv animalele pe cale de dispariție care trăiesc în România. Aceasta carte de dezvoltare personala face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 2” și se adresează copiilor de 7-8 ani. Copilul va învăța atât să citească, cât și să recunoască animalele din România.

 

Colecţia „Vreau să citesc! s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.

 

De aceea, colecţia „Vreau să citesc!” vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc!

 

Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Cum să apărăm planeta • Civilizații antice • Computere

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată7 - 8
Format150 × 200
Număr pagini16
LingvisticeCitire
Abilități Animale Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Animale rare
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE