Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Computerele

Cod produs:9789731492421
Fără stoc
5,30 lei
DESCRIERE

Cartea familiarizează copiii cu principalele noțiuni legate de funcționarea computerelorvirușiinternete-mail și rețele de socializare. Cu ajutorul acestei cărți, copilul își va exersa cititul și își va îmbogăți cultura generală.

 

Cartea cuprinde informații generale despre era informației, o scurtă istorie a calculatoarelor, câteva secțiuni despre componenta hardware, componentele perifericesistemele de operare, programele software, iar mai apoi câteva detalii esențiale despre jocurile pe calculator, rețeaua de internet, browser, motoare de căutare, e-mail, mesagerie instantanee, rețele de socializare - bloguri.La finalul cărții sunt prezentate și câteva sfaturi cu privire la pericolele virtuale sau la regulile de bună păstrare a computerului, cum anume să ai grijă de un calculator. Cartea face parte din colecția „Vreau să citesc! Nivelul 2” și este destinată copiilor de 7-8 ani.

 

Colecţia „Vreau să citesc!” s-a născut din dorinţa de a reapropia copiii de lectură. Distraşi de numeroase alte activităţi alternative, micuţii nu mai găsesc timp să prindă gustul cărţilor. După ce descifrează tainele Abecedarului, de la şcoală primesc liste de lecturi obligatorii, care nu fac decât să transforme cititul într-o activitate anostă şi de multe ori dificilă.

 

De aceea, colecţia Vreau să citesc! vine în întâmpinarea copiilor cu subiecte captivante, care sunt în acelaşi timp educative, dar şi amuzante. Textele sunt uşor de parcurs, deoarece propoziţiile sunt scurte, clare şi folosesc caractere mari, lizibile. De asemenea, întrebările şi sfaturile dau lecturii un caracter interactiv, iar tonul prietenos îl captivează pe cititor. Temele alese oferă un avantaj părinţilor şi învăţătorilor, care îi vor auzi tot mai des pe copii spunând Vreau să citesc!

 

Din aceeași colecție de carti pentru copii mai fac parte: • Animale rare • Cum să apărăm planeta • Civilizații antice

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată7 - 8
Format150 × 200
Număr pagini16
LingvisticeCitire
Abilități Științe Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Computerele
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI
  1. Povești
    Povești
    Preț special 5,00 lei Preț standard 9,90 lei