Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

ABC şi prietenii săi

Cod produs: 9786069266847
Fără stoc
5,73 lei
DESCRIERE

„ABC și prietenii săi” este o carte de colorat pentru copiii care doresc nu doar să coloreze, ci și să învețe în joacă literele alfabetului.


Desenele de mari dimensiuni, cu forme clare și linii precise, le vor permite copiilor să facă primii pași în exersarea talentului artistic. Fiecare desen este însoțit de versuri simpatice. Cu ajutorul acestei cărți, copilul se va distra colorând, iar în același timp, își va antrena memoria, întrucât va depunde efortul de a memora literele alfabetului. Mai mult, atunci când va desena, copilul își va dezvolta și motricitatea, iar versurile amuzante incluse în carte îi vor îmbogăți vocabularul.


Cartea face parte din colecția „Prima mea carte de colorat” și este recomandată copiilor de 3-5 ani. „Prima mea carte de colorat” este o colecție de cărți de colorat cu desene de mari dimensiuni, cu forme clare şi linii precise, care le vor permite copiilor să facă primii paşi în exersarea talentului artistic. Fiecare desen este însoţit de versuri simpatice.Din colecția "Prima mea carte de colorat" fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 5
Format 200 × 290
Număr pagini 16
Abilități Colorare Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:ABC şi prietenii săi
Rating-ul tău
Rating:
%