Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Corpul meu

Cod produs:9789731497709
Colecție:Bingoletto
Fără stoc
19,50 lei
DESCRIERE

Bingoletto. Corpul meu reprezintă un sistem inedit de a învăța limba engleză, inspirat de popularul joc de bingo. Cu ajutorul acestei metode, copilul va învăța cu ușurință denumirile părților corpului și a altor detalii anatomice, îmbogățindu-și astfel vocabularul.

 

CONȚINUT BINGOLETTO • CORPUL MEU:

  • 56 de carduri cu control al poziției. Fiecare card conține pe o față imaginea, iar pe verso cuvântul din limba engleză corespunzător, însoțit de traducere și transcriere fonetică;
  • 7 planșe de bingo, pe care se regăsesc imaginile de pe carduri;
  • broșură pentru părinți și educatori, care conține sugestii de activități și jocuri de învățare, precum și exemple de folosire a cuvintelor în propoziții. Copilul va putea astfel să rețină anumite informații despre corpul său, să își dezvolte limbajul și să își îmbogățească vocabularul limbii engleze.

 

 

Pachetul face parte din colecția Bingoletto și este dedicat copiilor de 4-7 ani. Colecția urmărește învățarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat de popularul joc de bingo. Copiii își îmbogățesc vocabularul într-un mod amuzant, care îi provoacă să învețe și să știe din ce în ce mai multe cuvinte. Bingoletto se poate folosi cu succes atât de părinții implicați în educația copiilor, cât și de educatori, la grădiniță, ca material didactic stimulator și distractiv.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 7
Format82 × 132
Număr pagini56 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Limbi străine
Abilități Științe Dezvoltarea limbajului  Limbi străine
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Corpul meu
Rating-ul tău
Rating:
%
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI