Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Noțiuni matematice

Cod produs:9789731497679
Colecție:Bingoletto
Fără stoc
19,50 lei
DESCRIERE

Bingoletto. Noțiuni matematice reprezintă un sistem inedit de a învăța limba engleză, inspirat de popularul joc de bingo. Cu ajutorul acestei metode, copilul va învăța cu ușurință denumirile numerelor, culorilor, formelor și pozițiilor în spațiu, îmbogățindu-și astfel vocabularul.

 

CONȚINUT BINGOLETTO • NOTIUNI MATEMATICE

  • 56 de carduri cu control al poziției. Fiecare card conține pe o față imaginea, iar pe verso cuvântul din limba engleză corespunzător, însoțit de traducere și transcriere fonetică;
  • 7 planșe de bingo, pe care se regăsesc imaginile de pe carduri;
  • broșură pentru părinți și educatori, care conține sugestii de activități și jocuri de învățare, precum și exemple de folosire a cuvintelor în propoziții. Copilul va putea astfel să își dezvolte limbajul, să își îmbogățească vocabularul limbii engleze, să învețe numerele, formele, mărimile și culorile.

 

Pachetul face parte din colecția Bingoletto și este dedicat copiilor de 3-7 ani. Colecția Bingoletto urmărește învățarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat de popularul joc de bingo. Copiii își îmbogățesc vocabularul într-un mod amuzant, care îi provoacă să învețe și să știe din ce în ce mai multe cuvinte. Bingoletto se poate folosi cu succes atât de părinții implicați în educația copiilor, cât și de educatori, la grădiniță, ca material didactic stimulator și distractiv.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 7
Format82 × 132
Număr pagini53 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Limbi străine
MatematiceCunoașterea numerelor, Forme-culori-mărimi
Abilități Dezvoltarea limbajului  Limbi străine Cunoașterea numerelor  Forme-culori-mărimi
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Noțiuni matematice
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE