Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Șopi și-a pierdut vocea

Cod produs:9789731499574
Fără stoc
7,50 lei
DESCRIERE

Greg a recitat în fața clasei o poezie. Dar, pentru că a avut emoții, a încurcat versurile și copiii au râs de el. Iar învățătorul vrea să-l asculte și mâine! Așa că, după ce găsește o mașinărie care fură voci, Greg e în culmea fericirii! Fără glas, nu va mai putea să spună poezii,nu-i așa? Vor descoperi Eroii în Pijama cine e în spatele acestei invenții ciudate? Își vor ajuta oare prietenul să-și recâștige vocea și încrederea în el?


Cartea are pictograme ajutătoare, iar propozițiile sunt scurte și ușor de parcurs. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să își dezvolte limbajul. Ilustrațiile simpatice și fontul de dimensini mari fac ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 1 se adresează copiilor care s-au familiarizat cu literele mici de tipar și au încredere că vor reuși să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama.Din colecția Învăț să citesc cu PJ Masks • Nivelul 1 fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată6 - 8
Format165 × 230
Număr pagini24
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Citire
Abilități Dezvoltarea limbajului  Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Șopi și-a pierdut vocea
Rating-ul tău
REVIEW-URI
de la Margareta
03-02-2021 14:08
Minunata
2000% of 100
Aceasta carte i-am cumparat-o baietelului meu in clasa pregătitoare. A fost încântat de pictogramele ajutătoare si pozele viu colorate. Cu această ocazie am cumparat toata colectia cu Eroi in pijamale.
Rating:
100%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE