Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Șopi și-a pierdut vocea

Cod produs: 9789731499574
Fără stoc
7,50 lei
DESCRIERE

Greg a recitat în fața clasei o poezie. Dar, pentru că a avut emoții, a încurcat versurile și copiii au râs de el. Iar învățătorul vrea să-l asculte și mâine! Așa că, după ce găsește o mașinărie care fură voci, Greg e în culmea fericirii! Fără glas, nu va mai putea să spună poezii,nu-i așa? Vor descoperi Eroii în Pijama cine e în spatele acestei invenții ciudate? Își vor ajuta oare prietenul să-și recâștige vocea și încrederea în el?


Cartea are pictograme ajutătoare, iar propozițiile sunt scurte și ușor de parcurs. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să își dezvolte limbajul. Ilustrațiile simpatice și fontul de dimensini mari fac ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 1 se adresează copiilor care s-au familiarizat cu literele mici de tipar și au încredere că vor reuși să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama.Din colecția Învăț să citesc cu PJ Masks • Nivelul 1 fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 6 - 8
Format 165 × 230
Număr pagini 24
Abilități
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Șopi și-a pierdut vocea
Rating-ul tău
Rating:
100%