Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Scufiţa Roşie

Cod produs: 9789731495262
Fără stoc
4,73 lei
DESCRIERE

Cele mai îndrăgite cărți cu poveşti pentru copii se regăsesc în această colecţie multifuncţională, care îi va cuceri pe micuţi şi pe părinţi deopotrivă. Fiecare carte se poate folosi în trei activităţi diferite: mai întâi citiţi povestea, apoi coloraţi scenele preferate, iar la final folosiţi şablonul inclus pentru a recrea o scenă de basm.


Cartea de colorat „Scufița Roșie” se poate folosi în trei activități diferite: mai întâi citiți povestea, apoi colorați scenele preferate, iar la final folosiți șablonul inclus pentru a recrea o scenă de basm. Șablonul este detașabil, așa încât desenul preferat se poate reface oricând!


Cu ajutorul activităților din această carte, copilul își va antrena și își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția. Ilustrațiile color și fontul de dimensiuni mari vor face cartea mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


Așadar, cartea stimulează și dezvoltă mai multe abilități la copil, fiind creată special pentru copiii care sunt încă în proces de dezvoltare, aceștia având posibilitatea să deseneze, să cunoască povestea, să își îmbogățească limbajul și să își dezvolte nu doar capacitatea de concentrare și atenția, ci și motricitatea fină și îndemânarea.


Cartea ilustrată face parte din colecția „Povești de colorat cu șabloane” și este dedicată copiilor de 3-6 ani.Din colecția "Poveşti de colorat cu şabloane" fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 6
Format 200 × 290
Număr pagini 16
Abilități Concentrare și atenție Colorare  Desen Îndemânare  Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Scufiţa Roşie
Rating-ul tău
Rating:
%