Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Furtul de la Luvru

Cod produs:9786060560036
Fără stoc
39,00 lei
DESCRIERE

Detectivii Agata și Arthur au un nou mister de rezolvat. Un furt răsunător a făcut ziarele din Franța să vuiască: „Mona Lisa” a dispărut de la Luvru, laolaltă cu alte exponate foarte valoroase. Detectivii Agata și Arthur pornesc într-o nouă misiune, iar tu îi poți ajuta!

 

Colecția „Clubul detectivilor” dezvoltă atenția, capacitatea de concentrare și memoria. Cărțile sunt de tip „caută și găsește” și, pe lângă misiunea principală, conțin sarcini distincte pe fiecare pagină, pe care copilul va trebui să le îndeplinească pentru a descoperi adevăratul făptaș. Agata și Arthur sunt cei mai simpatici și mai talentați detectivi!

 

Călătorește alături de ei în jungla Americii de Sud, la Londa, la Paris sau în Egipt, ca să le dai o mână de ajutor: caută indicii, cercetează cu atenție scenele înțesate de obiecte și personaje, apoi descoperă autorii unor furturi răsunătoare. Spiritul de observație te va ajuta să rezolvi toate misterele! Cartea ilustrată este potrivită pentru copiii de 4-7 ani, pasionați de aventură și de dezlegarea misterelor.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 7
Format242×325
Număr pagini40
AutorEleonora Barsotti
IlustratorEleonora Barsotti
Abilități Concentrare și atenție  Memorie  Perspicacitate Geografie
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Furtul de la Luvru
Rating-ul tău
Rating:
%