Eroii în Pijama te învață

Eroii în Pijama te învață literele

. 50 lei 9

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Alfabetul e mai ușor de învățat când îți sar în ajutor cei mai simpatici supereroi: BufnițaȘopi și Pisoi! Eroii în Pijama abia așteaptă să capete culoare! Descoperă cărțile de colorat cu Șopi, Bufnița și Pisoi!


O carte educativă de colorat, în care apar personajele serialului animat Eroii în Pijama! Eroii în pijama te învață literele este instrumentul perfect pentru învățarea alfabetului!


Cartea de colorat stimulează învățarea cu ajutorul ilustrațiilor simpatice și a activităților de colorare cu cei trei eroi și prietenii lor. Fiecare literă este însoțită de câte un exemplu, astfel încât copilul să rețină mai ușor. De asemenea, fiecare pagină este însoțită de una identică, pe care copilul va trebui să o coloreze. Cartea de colorat face parte din colecția „Eroii în Pijama te învață” și este recomandată copiilor de 4-6 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Eroii în pijama te învață despre cosmos • Eroii în pijama te învață numerele • Eroii în pijama te învață despre mașini. Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți de colorat pentru copii.

Vârsta recomandată: 4 - 6 ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9789731499253
Format: 205 x 270 mm
Abilități: Colorare Cunoașterea literelor
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Eroii în Pijama te învață literele

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat