Emoții și Dezvoltare Personală

E corpul meu, eu decid!

. 50 lei 29

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Scrisă într-un limbaj adecvat vârstei copiilor și prietenos, această carte îi va învăța despre ce înseamnă să te simți sau nu în siguranță, despre părțile lor intime, despre atingeri permise și nepermise.


La sfârșitul cărții găsiți sugestii de întrebări pentru inițierea unor discuții care să ajute la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor copilului despre siguranța corporală și să-i sporească încrederea în sine și convingerea că are puterea de a lua atitudine atunci când se simte în pericol. Astfel, copilul va deveni autonom și va descoperi lucruri esențiale despre conduită și socializare.


Sub emblema „Emoții și Dezvoltare personală” sunt publicate cărți ilustrate care aduc în discuție teme sensibile din viața copiilor: înțelegerea și gestionarea emoțiilor, conștientizarea comportamentelor, formarea unor deprinderi sociale și emoționale sănătoase.


Din aceeași colecție mai face parte: • Nu înseamnă NU Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți de dezvoltare personală pentru copii.

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani
Autor: Jayneen Sanders
Ilustrator: Anna Hancock
Nr. pagini: 40
ISBN: 9789731499017
Format: 203 x 254 mm
Abilități: Autonomie  Conduită  Socializare  Inteligență emoțională
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: E corpul meu, eu decid!

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat