Produs nou Promoție Carduri educative

Pachete DuoCard

DuoCard - Limba germană • Stiu și câștig!

. 40 lei 15
 
. 00 lei 22

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Pachetul conține Educard Junior Plus Limba germană și Educard Inițiat Știu și câștig!.


Pachetul Limba germană conține 50 de carduri cu imagini și cuvinte, grupate în 10 categorii: „Alimente”, „În cameră”, „În parc”, „Legume”, „Fructe”, „Animale domestice”, „Animale din pădure”, „Animale de la Zoo”, „Mijloace de transport în comun” și „Mijloace de transport personale”.


Fiecare categorie este formată din 5 cărți de joc. Scopul jocului este învățarea de cuvinte noi în limba germană. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.


Pachetul Știu și câștig! conține 50 de carduri grupate în trei domenii: „Limba și literatura român㔄Matematică” și „Cultură generală”

Fiecare card conține câte 3 întrebări din fiecare domeniu (pe o față) și răspunsurile corespunzătoare (pe verso). Scopul jocului este îmbunătățirea cunoștințelor copilului, într-un mod competitiv și distractiv. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani
Nr. pagini: 100 carduri
ISBN: 5948492861523
Format: 60 × 90 × 20 mm
Abilități: Socializare Științe Citire  Dezvoltarea limbajului  Limbi străine Calcul matematic Concentrare și atenție  Memorie  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: DuoCard - Limba germană • Stiu și câștig!

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat