Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

DuoCard - Limba germană • Stiu și câștig!

Cod produs:5948492861523
Colecție:Pachete DuoCard
Fără stoc
29,00 lei
DESCRIERE

Pachetul conține Educard Junior Plus Limba germană și Educard Inițiat Știu și câștig!.

 

Pachetul Limba germană conține 50 de carduri cu imagini și cuvinte, grupate în 10 categorii: „Alimente”, „În cameră”, „În parc”, „Legume”, „Fructe”, „Animale domestice”, „Animale din pădure”, „Animale de la Zoo”, „Mijloace de transport în comun” și „Mijloace de transport personale”.

 

Fiecare categorie este formată din 5 cărți de joc. Scopul jocului este învățarea de cuvinte noi în limba germană. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

 

Pachetul Știu și câștig! conține 50 de carduri grupate în trei domenii: „Limba și literatura român㔄Matematică” și „Cultură generală”

Fiecare card conține câte 3 întrebări din fiecare domeniu (pe o față) și răspunsurile corespunzătoare (pe verso). Scopul jocului este îmbunătățirea cunoștințelor copilului, într-un mod competitiv și distractiv. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 7
Format60 × 90 × 20
Număr pagini100 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Citire, Limbi străine
MatematiceCalcul matematic
Abilități Socializare Concentrare și atenție  Memorie  Perspicacitate Științe Dezvoltarea limbajului  Citire  Limbi străine Calcul matematic
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:DuoCard - Limba germană • Stiu și câștig!
Rating-ul tău
Rating:
%