Clubul Fetelor Bătrâne

. 00 lei 45

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Clubul Fetelor Bătrâne este o trilogie excepțională, care explorează teme precum prietenia, dragostea sau feminismul, încercând să traducă în ficțiune ce înseamnă să fii fată în ziua de azi.
Evie, Amber și Lottie sunt trei prietene care reușesc să treacă prin multe împreună, unite de prietenia care le leagă și de feminismul. Evie se luptă cu OCD-ul, Amber încearcă să câștige iubirea unei mame glaciale, iar Lottie își face vlog și începe o mișcare feministă care va face valuri, dar nu neapărat așa cum și-ar fi închipuit ea.

HOLLY BOURNE este jurnalistă și scriitoare britanică, autoare de ficțiune YA. În 2013 a debutat cu romanul Soulmates, iar doi ani mai târziu a lansat Am I Normal Yet? (Acum sunt normală?), primul volum al trilogiei feministe Spinster Club (Clubul Fetelor Bătrâne). Foarte bine primită de critică, cartea a câștigat mai multe distincții literare și a fost nominalizată la YA Book Prize, inspirând totodată și înființarea mai multor „Spinster Clubs” în UK.
Holly Bourne militează pentru drepturile femeilor și pentru reducerea stigmatului asociat cu bolile mintale. A lucrat la o aplicație pentru mobil care îi educă pe tineri despre importanța consimțământului sexual și participă la campanii de conștientizare a abuzurilor domestice.

Vârsta recomandată: - ani
Nr. pagini:
ISBN: colectie_clubul_fetelor_batrane
Format: mm
Colecție:

Abilități:
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Clubul Fetelor Bătrâne

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs