Am supraviețuit!

Am supraviețuit scufundării Titanicului, 1912

. 90 lei 19

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

George Calder este, probabil, cel mai norocos băiat din lume. El și surioara lui, Phoebe, se află împreună cu mătușa lor la bordul Titanicului, cel mai mare vapor construit vreodată. George nu rezistă să nu exploreze fiecare cotlon al acestui vas incredibil, chiar dacă riscă să intre în bucluc. Apoi se întâmplă imposibilul – Titanicul lovește un aisberg și apa năvălește înăuntru. George se trezește izolat, singur și speriat, pe vaporul gata să se scufunde. Până acum a reușit să scape mereu din încurcături... dar cum va supraviețui acestei catastrofe?


Ce simte un copil care e martor la erupția Vezuviului, la scufundarea Titanicului sau la îngrozitoarele bombardamente din cel de-al Doilea Război Mondial?
Cum se poate apăra de un uragan nimicitor, de colții unui rechin ucigaș sau de un cutremur catastrofal? Încercând să găsească răspunsul, scriitoarea Lauren Tarshis a creat.

 Am supraviețuit!, o serie de nuvele de ficțiune istorică despre cele mai mari dezastre din istoria lumii, povestite fiecare de câte un băiat care a supraviețuit tragediei. Volumele din această colecție s-au vândut până acum în peste 10 milioane de exemplare și au fost incluse de New York Times și USA Today în topul celor mai bine vândute cărți.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Am supraviețuit atacurilor din 11 Septembrie, 2001 • Am supraviețuit invaziei naziste, 1944 • Am supraviețuit sdistrugerii orașului Pompei, 79 d. Hr.

Vârsta recomandată: 8 + ani
Autor: Lauren Tarshis
Nr. pagini: 112
ISBN: 9789731497112
Format: 135 x 200 mm
Abilități: Istorie Citire
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Recenzii client 1 item(s)

5 stele
Recomand
Produs
Recenzia lui Anonim / (Postat la data 30.01.2021)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Am supraviețuit scufundării Titanicului, 1912

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs

Recenzii produs

5 stele
Recomand
Produs
Recenzia lui Anonim / (Postat la data 30.01.2021)