Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Dezvoltarea limbajului

Cod produs:9786068248677
Colecție:Flippo
Fără stoc
34,50 lei
DESCRIERE

Flippo: Dezvoltarea limbajului încurajează creativitatea și ajută copilul să-și îmbogățească vocabularul, stimulându-l să alcătuiască propoziții simple și dezvoltate pe baza imaginilor, să caute atribute potrivite pentru și să se distreze formând enunțuri absurde, dar amuzante.

 

Cu ajutorul acestor cărți cu activități, copilul va exersa citirea, va învăța literele și își va îmbunătăți limbajulDezvoltarea limbajului face parte din colecția Flippo și este dedicat copiilor de 4-6 ani, care vor să își dezvolte vocabularul.

 

 

Flippo este un sistem inedit de învățare, cu ajutorul cartonașelor pe suport arcuit, aidoma calendarelor de birou. Acestea trebuie combinate pentru a găsi seria corectă, iar sistemul de autoverificare prin coduri de culoare ajută copilul să își evalueze singur rezultatele. Acest sistem simplu și eficient transformă învățarea într-un joc captivant!

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 6
Format245 x 110
Număr pagini30
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Cunoașterea literelor, Citire
Abilități Dezvoltarea limbajului  Cunoașterea literelor  Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Dezvoltarea limbajului
Rating-ul tău
REVIEW-URI
de la Mihaela D
15-10-2021 12:50
Educativ
2000% of 100
Cu ajutorul acestui joc am inceput sa o invat pe Sofia sa formeze propozitii si sa dezvolte propozitii in jurul unui cuvant. De asemenea este si foarte amuzant cand se combina imaginile si ies propozitii de genul "ursul mananca pe canapea". Formatul este foarte util.
Rating:
100%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE