Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Zoo

Cod produs: 9789731498096
Colecție: Bebe puzzle
Fără stoc
32,50 lei
DESCRIERE

Puzzle bebe conține 20 piese, de mari dimensiuni, potrivite pentru copiii cu vârsta peste 18 luni. Acestea se potrivesc câte două, astfel încât să alcătuiască 10 animale sălbatice.

 

Acest puzzle educativ este potrivit încă de la 12 luni, ajutând la dezvoltarea abilităților cognitive, a răbdării și a preciziei mișcărilor. Copilul va învăța atât cum să construiască un puzzle, cât și cum se numesc cele zece animale. Lista cu animale: zebră, urs, struț, rinocer, elefant, tigru, cămilă, hipopotam, urs panda, leu.

 

Colecţia „BEBE PUZZLE” îmbină strălucit efortul de învăţare cu satisfacţia jocului. Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării.În fiecare pachet găsiţi 20 piese, de mari dimensiuni, potrivite pentru copiii cu vârsta peste 18 luni. Acestea se potrivesc câte două, astfel încât să alcătuiască 10 animale de la zoo, 10 animale de la fermă sau 10 mijloace de transport.

 

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 1 - 3
Format 115 × 165 × 35
Număr pagini 20 piese
Abilități Concentrare și atenție Animale Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Zoo
Rating-ul tău
Rating:
%