Carte cu Abțibild

Învăț să citesc cu PJ Masks Nivelul 0

Unde a dispărut tortul lui Șopi?

. 50 lei 14

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

De ziua lui, Greg a plănuit o petrecere tematică: va avea decorațiuni cu șopârle, baloane cu șopârle, ba chiar și un tort special! Când Ninja Nocturnul își trimite ninjalinii să fure tortul-șopârlă și organizează o petrecere doar pentru el, Eroii în Pijama pornesc într-o nouă misiune! Va reuși Pisoi să lase dorințele sale deoparte și să-și ajute prietenul?


Cartea are abțibilduri, iar textul este scris cu majuscule și include pictograme ajutătoare. Ilustrațile simpatice și fontul de dimensini mari fac ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să cunoască literele.


Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 0 se adresează copiilor care cunosc literele mari de tipar își doresc să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama.


Din aceeași colecție mai face parte: • Eroii în pijama salvează cărțile Seria cuprinde și Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 1, Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 2.

Vârsta recomandată: 5 - 7 ani
Nr. pagini: 32
ISBN: 9789731499550
Format: 165 × 230 mm
Abilități: Citire  Cunoașterea literelor
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Unde a dispărut tortul lui Șopi?

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat