Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Școala egoiștilor

Cod produs: 9789731498959
Colecție: Premium junior
Fără stoc
34,50 lei
DESCRIERE

Domnul și doamna Smirth au făcut tot ce-a le-a stat în putință pentru a-i transmite lui Primo adevăratele valori ale vieții: aviditatea și egoismul. De altfel, l-au adus pe lume doar în acest scop: să le fie vrednic și unic moștenitor. Cu toate acestea, Primo se dovedește a fi un dezastru: împrumută bani și nu-i mai așteaptă înapoi! Demască escrocherii fără cusur! Într-un cuvânt, e un copil bun, ba chiar prea bun! Ce e de făcut?

 

E nevoie de o școală pe măsură, cu un director aspru, profesori severi și colegi teribili, pe care să-i ia drept exemplu. Dar oare există o astfel de școală? Desigur: Universitatea Tot-al-Meu. Și într-o dimineață friguroasă, Primo chiar se trezește în fața porților ei. Însă, dacă vă imaginați că acesta este sfârșitul bunătății lui, vă înșelați amarnic. Niciodată să nu subestimați schimbările (și hohotele de râs) pe care un copil bun ca pâinea caldă le poate aduce în lume!

 

Scriitor și artist, FABRIZIO SILEI a înființat în 2014 Atelierul „L´ornitorinco”, unde oferă cursuri și ateliere de creație pentru copii și adulți. Tot în 2014 câștigă Premiul Andersen pentru „Cel mai bun autor al anului”, iar cărțile sale sunt traduse în mai multe limbi. C

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 8 - 10
Format 130 x 200
Număr pagini 312
Autor Fabrizio Silei
Ilustrator Adriano Gon
Traducere Camelia Zara
Abilități
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Școala egoiștilor
Rating-ul tău
Rating:
100%