Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Rutine Montessori pentru băieți

Cod produs:9789731498904
Fără stoc
59,00 lei
DESCRIERE

Setul alcătuit din carte și cartoane de perete cu rutinele zilnice, inspirate de pedagogia Montessori, vă ajută nu doar să stabiliți un program care să fie respectat, ci și să-i ușurați copilului înțelegerea succesiunii evenimentelor în timp. Rutinele au fost împărțite pe momente ale zilei: rutina de dimineață acasă, rutina de dimineață la grădiniță, rutina de după-amiază la gradiniță, rutina de seară și rutina de culcare. Le puteți însă adapta, după cum au loc acțiunile în familia voastră.

 

Cele 32 de cartoane, care au drept personaj un băiat, pot fi agățate pe sfoară sau lipite pe perete. Vă sugerăm să afișați fiecare suită acolo unde au loc acțiunile: de exemplu, cele legate de igienă – în baie, la vedere, astfel încât copilul să nu uite succesiunea activităților, iar cele legate de grădiniță – aproape de ieșire, pentru a pregăti copilul pentru ce urmează să se întâmple.

 

De asemenea, băiatul va putea:

  • să ordoneze corect rutinele dintr-o categorie;
  • să alcătuiască friza unei zile, punând în ordine toate cartoanele;
  • să recunoască și să selecteze acțiunile specifice unui moment al zilei.

 

Cu ajutorul acestui set, copilul va deveni autonom, va cunoaște mai multe despre conduită și igienă. Pachetul face parte din seria „Cartoane de perete educative și decorative”.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 2 - 5
Format185 x 135 x 40
Număr pagini32 cartoane
Abilități Conduită  Deprinderea igienei  Autonomie
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Rutine Montessori pentru băieți
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE