Cărți cu povești

Pachet povești

. 80 lei 79

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Pachetul conține următoarele titluri: „Povești de noapte bună" și „Povești de somn ușor" la un preț special! Cititul înainte de culcare este incredibil de important: nu doar întăreşte legătura emoţională dintre copil şi părinte, ci ajută şi la dezvoltarea imaginaţiei şi a gândirii logice, la îmbogăţirea vocabularului şi la sporirea atenţiei, cultivând totodată şi dragostea pentru lectură.


Din volumul „Povești de noapte bună”, părintele va putea să îi citească micuțului povești precum Scufița Roșie, Harap-Alb, Cenușăreasa, Hansel și Gretel, Rapunzel sau Degețica, iar din volumul „Povești de somn ușor”, copilul va fi însoțit în călătoria sa spre tărmul viselor de Mowgli, Albă-ca-Zăpada, Pinocchio, Mica Sirenă, Ivan Turbincă, Alddin sau Sindbad Marinarul.


Cărțile cu povești îl ajută pe copil să își dezvolte limbajul, să facă cunoștință cu lumile basmului și să adoarmă mai ușor. Citind în fiecare seară câte o poveste, se inițiază o legătură puternică între părinte și copil.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Basme românești • Poezii, colinde și legende de Crăciun • Povești cu tâlc • Povești de Crăciun • Povești de noapte bună • Povești de somn ușor

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini:
ISBN: 5948492860014
Format: 220 × 220 mm
Abilități: Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Recenzii client 1 item(s)

Cărți de povesti
Cele mai frumoase povesti! Recomand!
Produs
Recenzia lui Ionela Vasile / (Postat la data 08.02.2021)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Pachet povești

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs

Recenzii produs

Cărți de povesti
Cele mai frumoase povesti! Recomand!
Produs
Recenzia lui Ionela Vasile / (Postat la data 08.02.2021)