Promoție

Matematică

Matematica. Clasa a II-a.

. 15 lei 13
 
. 78 lei 18

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Lucrarea reprezintă o metodă practicămodernă şi actuală, care-l va ajuta pe copil să iubească şi să lucreze cu pasiune matematica!


Volumul conține 700 de exerciţii şi probleme, concepute cu grijă şi atent selectate de autori, și este însoțit de teste-grilă și de un „Ghid al părintelui” detașabil, în care sunt oferite soluții și explicații. Astfel, cartea devine un excelent instrument de lucru, care poate acoperi lacunele unui manual de matematică necorespunzător, respectând în acelaşi timp atât normele de învăţătură, cât şi pe micii şcolari.


Cu ajutorul acestei cărți, copilul va învăța să facă un calcul matematic, va învăța tehnici de calcul rapid și își va dezvolta capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea. Cartea cu activități face parte din colecția „Matematică” și este dedicată copiilor de clasa a II-a.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Matematica și explorarea mediului clasa I • Matematica și explorarea mediulu. Clasa pregătitoare • Cum să înțelegi ușor statistica • Cum să reușești fără să tocești • Matematica și explorarea mediului, clasa a II-a • Matematica distractivă • Matematica de concurs - Fii învingător!

Vârsta recomandată: 7 - 8 ani
Autor: Ioan Dăncilă, Eduard Dăncilă
Nr. pagini: 64
ISBN: 9789731491820
Format: 200 × 290 mm
Colecție:

Matematică

Abilități: Calcul matematic  Tehnici de calcul rapid Concentrare și atenție  Logică  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Matematica. Clasa a II-a.

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat