Promoție

Judy Moody

Judy Moody devine celebră

. 43 lei 17
 
. 90 lei 24

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Judy Moody e invidioasă – invidioasă că poza Jessicăi Finch a apărut pe prima pagină a ziarului. Așa că Judy pornește să-și caute și ea norocul și celebritatea.


Încercările ei de a deveni faimoasă vor reuși să te bage și pe tine într-o stare de spirit foarte... Judy Moody-ească! udy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică. Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici.


Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit! Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly. Cu ajutorul acestei cărți, copilul va afla informații importante despre conduită, geografie, natură și ecologie și socializare.


Totodată, acesta va învăța să citească și își va dezvolta limbajul. Ilustrațiie alb-negru prezente în carte și fontul de dimensiuni mari vor face ca lucrarea să fie mai ușor de citit și, implicit, mai atrăgătoare. Lucrarea este și un bun prilej pentru copil de a se relaxa în timpul liber. Cartea face parte din colecția „Judy Moody” și este destinată copiilor de 7-10 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Judy Moody merge la facultate • Judy Moody are toane • Judy Moody salvează lumea! • Judy Moody vine de pe Marte • Judy Moody face ocolul Pământului în 8 zile

Vârsta recomandată: 7 - 10 ani
Autor: Megan McDonald
Nr. pagini: 144
ISBN: 9789731497013
Format: 135 x 186 mm
Colecție:

Judy Moody

Abilități: Conduită  Socializare Geografie  Natură și ecologie Citire  Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Judy Moody devine celebră

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat