Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Judy Moody are toane • primul volum al seriei

Cod produs:9789731497006
Colecție:Judy Moody
Fără stoc
24,90 lei
DESCRIERE

Toane rele, toane bune, chiar şi toane de „s-a terminat vacanța” – Judy Moody le are pe toate! Fă cunoştință cu Judy, cu pacostea ei de frate mai mic, Stink, cu prietenul ei cel mai bun, Rocky, şi cu amicul ei sâcâitor, Frank Pearl.

 

Cu siguranță, vor reuşi să te bage şi pe tine într-o stare de spirit foarte... Judy Moody-ească! Judy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică. Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici.

 

Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit! Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 7 - 11
Format135 x 186
Număr pagini160
AutorMegan McDonald
LingvisticeDezvoltarea limbajului, Citire
Abilități Socializare  Conduită Geografie  Natură și ecologie Dezvoltarea limbajului  Citire
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Judy Moody are toane • primul volum al seriei
Rating-ul tău
Rating:
%