Puzzle educativ

Tradiții de Crăciun

. 00 lei 55

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cutia conține o carte și trei puzzle-uri despre sărbătorile de iarnă, cu grade diferite de dificultate, ușor de diferențiat datorită modelului de pe verso. Alternați rezolvarea puzzle-urilor cu activitățile din carte, pentru a-i completa copilului experiența de învățare și pentru a intra împreună în atmosfera magică a Crăciunului.


Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă.


Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Lucrarea este o modalitate potrivită pentru copil de a-și îmbunătăți logica, perspicacitatea, îndemânarea și motricitatea fină. Pe lângă faptul că își va dezvolta diferite abilități, copilul va descoperi în carte câteva exemple de tradiții de Crăciun. Pachetul face parte din colecția „Puzzle educativ” și este recomandată copiilor de 2-3 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Puzzle-educativ Numere • Puzzle-educativ Noțiuni opuse • Puzzle-educativ Litere • Puzzle-educativ Forme și culori • Puzzle-educativ Moș Crăciun • Puzzle Crăciun

Vârsta recomandată: 2 - 3 ani
Nr. pagini: 37
ISBN: 9789731498812
Format: 175 x 175 x 45 mm
Abilități: Logică  Perspicacitate Îndemânare  Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Tradiții de Crăciun

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat